Ontdek de Golf Academie

Ontdek de Golf Academie

Ontdek de Golf Academie

Ben je klaar om de wereld van golf te verkennen? De Golf Academie op het Dutch Ladies Open biedt jou de perfecte kans om zowel actief als passief te genieten van deze fantastische sport. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, wij hebben iets leuks voor jou in petto! En het beste van alles? Het is helemaal gratis! 

Zelf golfen: krijg gratis les van een PGA-professional

Naast het bewonderen van de indrukwekkende slagen van de speelsters tijdens het Dutch Ladies Open, kun je zelf ook de handen uit de mouwen steken. Bij de Golf Academie krijg je de kans om een gratis golfles van 30 minuten te volgen, gegeven door studenten van de PGA-Holland Golfopleiding. Of je nu wilt werken aan je chippen of pitchen, onze professionals helpen jou om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Heb je nog nooit eerder gegolfd? Geen zorgen, ook dan ben je van harte welkom. Ontdek zelf hoe leuk en uitdagend golf kan zijn! 

Wat bieden wij? 

Gratis 30 minuten les 

Groepstraining van maximaal 4 personen 

Focus op chippen of pitchen 

Hoge kwaliteit lessen van PGA-professionals in opleiding 

Golf kijken met een persoonlijke golfgids

Met onze unieke ervaring "Golf Kijken met een Persoonlijke Golfgids" leer je golf door de ogen van een professional te zien. Onze golfgids neemt je mee de baan op en laat je alle ins en outs van het toernooi zien. 

Wat kun je verwachten? 

Ontdek wat de LET-speelsters opschrijven in hun boekje. 

Leer waarom een caddie onmisbaar is en wat hij of zij precies doet. 

Krijg antwoord op al je brandende vragen over golf en het toernooi. 

Of je nu een doorgewinterde golfliefhebber bent of nog nooit een golfclub hebt vastgehouden, deze ervaring maakt het kijken naar golf nog leuker en interessanter! 

Schrijf Je Nu In!

Enthousiast geworden? Mis deze unieke kans niet en schrijf je gelijk in voor een golfles of een sessie met de golfgids. Bezoek ons tentje bij de driving range, gecombineerd met het GOLF RAAK!-tentje, en meld je aan. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en je kennis te laten maken met de fantastische wereld van golf! 

Kom langs en ontdek hoe leuk en uitdagend golf kan zijn. Tot ziens bij de Golf Academie op het Dutch Ladies Open! 

Dutch Ladies Open

19 - 21 juli