Oranje voor Anne:

Kom in Oranje naar het Dutch Ladies Open en Moedig Anne van Dam aan!

Oranje voor Anne:

Kom in Oranje naar het Dutch Ladies Open en Moedig Anne van Dam aan!

Oranje voor Anne:

Kom in Oranje naar het Dutch Ladies Open en Moedig Anne van Dam aan!

Het Dutch Ladies Open, is het laatste toernooi voor de Olympische Spelen. Dit is niet alleen een belangrijke krachtmeting voor alle speelsters, maar ook een unieke kans voor ons om Anne van Dam groots uit te zwaaien en haar veel succes te wensen voor de Olympische Spelen, die van 7 tot 10 augustus plaatsvinden. 

Kom zondag 21 juli in het oranje gekleed naar het Dutch Ladies Open! 

Over enkele weken zal Anne van Dam voor de tweede keer in haar carrière Nederland vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. Dit is een fantastische prestatie van Anne en wij willen haar tijdens het toernooi heel veel succes wensen op weg naar die felbegeerde Olympische medaille. 

Na de laatste putt van Anne geven we haar natuurlijk een enorm applaus en krijg je dé kans om haar persoonlijk succes te wensen. Wij zorgen voor zoveel mogelijk oranje aankleding rond de laatste hole. Het enige wat jij hoeft te doen is iets oranjes aandoen! Een shirt, pet, broek, bril, het kan allemaal en hoe meer hoe beter natuurlijk. 

Spreek een videoboodschap in voor Anne en maak kans op 2 greenfees! 

Tijdens het toernooi lopen wij rond met een camera en een fotoframe om enthousiaste en energieke videoboodschappen op te nemen. Heb jij de leukste, mooiste of uniekste oranje outfit? Dan maak je kans op 2 greenfees op een Golfgo-baan naar keuze! Dus begin vast met zoeken naar oranje spullen en kom in je mooiste outfit. 

Anne zegt: "Ik wil als eerste Nederlandse golfer een medaille winnen voor onze golfsport – en natuurlijk ga ik voor goud." 

NGF Trots op Kwalificatie van Van Dam

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) is verheugd dat Anne van Dam opnieuw de oranje kleuren van TeamNL zal vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. Danielle Wallet, Adjunct-Directeur van de NGF, zegt: "We zijn enorm trots op Anne van Dam. Haar kwalificatie en deelname onderstrepen de groeiende kracht van het Nederlandse vrouwengolf en bevorderen de populariteit onder vrouwen en jongeren." 

Kom naar het Dutch Ladies Open, steun Anne van Dam in haar Olympische avontuur en zorg ervoor dat ze zich gesteund voelt door een zee van oranje! 

Dutch Ladies Open

19 - 21 juli